15 Mart 2014 Cumartesi

Fenerbahçe'de Hedef Minimum 1 Milyon İmza

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin yürüttüğü, 'Adalete Fener Yak' kampanyası dahilinde başlatılan imza kampanyasına destek verdi.
'Adalete Fener Yak' kampanyası dahilinde sarı-lacivertli kulübün yeniden adil yargılanması adına taraftarlarının sesini, muhataplara ve dünya geneline duyurabilmesi için oluşturulan platform kapsamında başkan Aziz Yıldırım, futbolcular ve teknik heyet internette http://www.change.org/AdaleteFenerYak adresine girerek imzalarını verdiler.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen aktivite sırasında 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ve sanatçı Emre Karayel de hazır bulundu. Başkan Aziz Yıldırım, Emre Karayel'e 12 numaralı Fenerbahçe forması da hediye etti.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre Karayel, Fenerbahçe taraftarı olarak orada bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Adalete Bir Fener Yak kampanyasına sonuna kadar destek vermek adına buradayız" ifadelerini kullandı.

KOÇ: "3 TEMMUZ’DA SÖYLEDİĞİMİZİ BUGÜN HERKES SÖYLÜYOR"

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ise 'Adalete Fener Yak' mücadelesi doğrultusunda sanal ortamda bir kampanya başlattıklarına değinerek, "3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe'ye gönül vermiş herkes olağan dışı bir soruşturma ve hukuk dışı uygulamalar, evrensel hukuk değerlerinin hiçe sayıldığı ciddi bir algı mühendisliği dönemi yaşadı ve bunlar Fenerbahçe'ye yaşatıldı. Buna rağmen reva görülen muameleye tepki gösteren Fenerbahçeliler olağandışı bir refleks sergileyerek kayıtsız şartsız sadakat inanç ve bağlılıkla camialarına sahip çıktılar. Bu refleks olmasaydı bu durum çok daha farklı olabilirdi. Çok haykırdık o zaman ama sesimizi istediğimiz kadar dinletemedik. 3 sene geçti 3 sene sonra görüyoruz ki, bizim o zaman söylediğimiz, savunduğumuz, dile getirdiğimiz görüşlerin bugün Türkiye’de adalet arayan herkes tarafından dile getirildiğini; Başbakanımızdan sokaktaki vatandaşımıza kadar dile getirildiğini memnuniyetle görüyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder