15 Mart 2014 Cumartesi

Fenerbahçe'de Adalete Fener Yak imza kampanyası

1907 Fenerbahçe Derneği tarafından organize edilen imza kampanyasında kulüp sporcuları ve başkanı da destek verdi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve futbol takımı oyuncuları "Adalete Fener Yak" kampanyası için imza attılar.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı-lacivertli futbol takımı, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin yürüttüğü "Adalete Fener Yak" kampanyasına imzalarıyla destek oldu.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ile futbol takımı teknik kurulu ve tüm oyuncular, Fenerbahçeli yöneticilerin şike davasında tekrardan yargılanmaları amacıylaa, taraftarların sesini duyurabilmesi için internet ortamında yer alan imza platformu "www.change.org" üzerinden başlatılan imza kampanyasına imzalarıyla destek oldular.

-Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen idman sonrasında yapılan etkinlik ile, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, idare heyeti üyeleri Deniz Tolga Aytöre, kulüp daha önceki yöneticisi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, daha önceki eski yönetici Önder Fırat ve oyuncu Emre Karayel'de hazır bulundu.

Başkan Yıldırım'ın 12 numaralı forma armağan ettiği oyuncuEmre Karayel, "İlk olarak Fenerbahçe taraftarı olarak burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. 'Adalete Bir Fener Yak' kampanyasına sonuna kadar destek olmak adına buradayız" ifadelerini kullandı.

Kampanya konusunda medya üyelerine izahlarda bulunan Ali Koç ise "Yüreklerde aklanan Fenerbahçe'nin adalet önünde de aklanması için adaletli yargılama hakkını istiyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder